Ilmalämpöpumpputuotteet asennuksineen Oulussa

Aircon myy laadukkaat ilmalämpöpumpputuotteet asennuksineen Oulussa. Saat meiltä kahden vuoden asennustakuun ja laitetakuun jopa neljäksi vuodeksi. 

 

Tutustu tällä sivulla tuotteisiimme ja ota meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Tarjoukset

Tällä hetkellä ei voimassa olevia tarjouksia.!

daikin toshiba mitsubishi heavy industries

Toshiba Polar White

Polar White on pohjoisen vaihteleviin sääoloihin suunniteltu energiatehokas ilmalämpöpumppu. Se tarjoaa ympärivuotista mukavuutta – myös kovimmilla pakkasilla – sekä tyylikästä muotoilua. 

 

Lue lisää esitteestä.

Toshiba PREMIUM+

PREMIUM+ on Suomessa testattu ja Eurovent-sertifioitu, luotettava ilmalämpöpumppu. Se on myös energiatehokas ja ympäristöystävällinen valinta. PREMIUM+ ilmalämpöpumppua voit käyttää helposti selkeällä kauko-ohjaimella.

 

Tämän ilmalämpöpumpun plasmasuodatin ja ionisaattori poistavat tehokkaasti huoneilmasta kaikki epäpuhtaudet.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Toshiba Seiya+ -sisäyksikkö

Kaipaatko viileä mukavuutta ja hiljaisuutta? Toshiba Seiya+ on kotisi hiljainen ja energiatehokas viilentäjä.

 

Seiya+:n sisäyksikkö toimii hiljaisimmalla äänitasolla. Se siirtyy erittäin alhaiselle puhallinnopeudelle, mikä vähentää sisäyksikön ääntä 3 dB (A) verrattuna pienitehoiseen käyttöön.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Daikin Comfora

Daikin Comfora on täysin uudistettu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Comfora on testattu Suomen Lapin ankarissa olosuhteissa, ja sen kylmän ilmaston SCOP on jopa 3,96.

Pienen kokonsa ansiosta se mahtuu helposti esimerkiksi oven yläpuolelle. Kompaktista koostaan huolimatta Comfora on tehokas lämmitysratkaisu.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Daikin Perfera

Daikin Perfera on ilmalämpöpumppujen tehopakkaus jopa 8,85 kW:n lämmitysteholla. Se tarjoaa lämmitystehoa kovimmissakin pakkasissa, ja sen Heat Boost -ominaisuus lämmittää kylmänkin mökin ripeästi ja tasaisesti.

 

Lisäksi Perferan ominaisuuksia on tyylikäs ja huoneen sisustukseen helposti sulautuva sisäyksikkö.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Daikin Stylish

Daikin Stylish on nimensä mukaisesti suunniteltu elegantiksi osaksi sisustustasi. Voit valita joko klassisen valkoisen tai tyylikkään mattamustan vaihtoehdon.

 

Tyylikkyyden lisäksi Daikin Stylish -ilmalämpöpumpun ominaisuuksia on muun muassa älykäs lämpötila-anturi, jonka avulla ilmavirtaa ohjataan tarpeen mukaan huoneen eri osiin.

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Daikin-lattiamalli

Lattiat nopeasti lämmittävä ja tyylikäs Daikinin erikoismalli soveltuu erinomaisesti myös mataliin tiloihin tai kohteisiin, joihin on haastavaa sovittaa seinälle asennettavaa sisäyksikköä.

 

Daikinin lattiamallin erikoisominaisuuksia on muun muassa kaksoispuhallus, joka ohjaa ilmavirran ylä- tai alaosasta tai molemmista yhtä aikaa.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Meiltä myös Mitsubishi-ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme suositut, pohjoisiin olosuhteisiin erinomaisesti soveltuvat Mitsubishi-ilmalämpöpumput, joita voit käyttää kotisi öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla.

Mitsubishi AISU

Siroksi muotoiltu Mitsubishi Heavyn AISU-jäähdytin on energiatehokas ja hiljainen ratkaisu. Se sopii kauniisti
pohjoismaiseen sisustukseen niin kotiin kuin työpaikallekin.

AISUssa on useita käteviä toimintoja, kuten uniajastin ja itsepuhdistustoiminto. Laitteen toimintaa on helppo muunnella yhdellä säätimellä.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot

Mitsubishi Netsu Nordic

Mitsubishi Heavyn Netsu Nordic -ilmalämpöpumpun avulla pidät kotisi sisäilman raikkaana ja sopivan lämpöisenä. Tämä pohjoisen oloihin täydellisesti sopiva ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti myös vaihtelevissa sääolosuhteissa, estäen kosteuden ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamia ongelmia.

Tutustu Netsu Nordicin ominaisuuksiin tarkemmin esitteessä.

Mitsubishi Kazan

Mitsubishi Heavyn Kazan on älykäs ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa tyylikkyyttä, laatua ja tehokkuutta vaativiin Pohjoismaiden olosuhteisiin. Mikäli huoneessa ei ole ihmisiä, kytkeytyy
energiansäästöasetus päälle ja laite siirtyy Stand By -päivystystilaan.

Laite käynnistyy uudelleen, kun huoneeseen saapuu ihmisiä, mikä tuo huomattavan energiansäästön.

 

Lue lisää esitteestä!

Yhteystiedot